http://gamingtrend.com
August 02, 2014, 06:43:25 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Odd ad behaviour  (Read 1093 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
MonkeyFinger
Gaming Trend Senior Member

Offline Offline

Posts: 3231



View Profile
« on: April 23, 2013, 01:22:14 PM »

Don't know if others are seeing this on other browsers but I'm running IE10 and the pages are first rendered without space for the ad at the top and then everything pushes down and the ad appears. So there's a lot of "hopping up and down" when navigating inside and around the forums. Not horrible but thought it was worth mentioning...
Logged

-craig

PSx: MonkeyFinger
XBx: MonkeyPhinger
th'FOOL
Executive Producer and Editor-At-Large
Gaming Trend Senior Member

Offline Offline

Posts: 5004


Never whistle while you're pissing


View Profile WWW
« Reply #1 on: April 23, 2013, 03:54:29 PM »

What kind of network connection are you on?
Logged

Mike Dunn
Executive Producer & Managing Editor, GamingTrend
Teggy
Gaming Trend Senior Member

Offline Offline

Posts: 8536


Eat lightsaber, jerks!


View Profile
« Reply #2 on: April 23, 2013, 04:27:08 PM »

I'm just getting gray boxes at the moment.
Logged

"Is there any chance your jolly Garchomp is female?" - Wonderpug
MonkeyFinger
Gaming Trend Senior Member

Offline Offline

Posts: 3231



View Profile
« Reply #3 on: April 24, 2013, 12:11:18 AM »

Quote from: th'FOOL on April 23, 2013, 03:54:29 PM

What kind of network connection are you on?

High speed cable. This might be something new with IE10... I'll have to see what happens on a couple of systems I have here.

Edit: My crappy work laptop that still runs IE8 does the exact same thing. As noted, each page is first rendered with no ad space at the top and then "pop" it goes down when the ad show up. Move to the next page, it pops back up and then down again. Now that I'm looking for it, it's getting annoying. Ah well.  icon_wink
« Last Edit: April 24, 2013, 01:16:54 PM by MonkeyFinger » Logged

-craig

PSx: MonkeyFinger
XBx: MonkeyPhinger
MonkeyFinger
Gaming Trend Senior Member

Offline Offline

Posts: 3231



View Profile
« Reply #4 on: April 26, 2013, 12:51:01 PM »

So, no other thoughts? Am I the only person on the planet seeing this?  icon_cry
Logged

-craig

PSx: MonkeyFinger
XBx: MonkeyPhinger
th'FOOL
Executive Producer and Editor-At-Large
Gaming Trend Senior Member

Offline Offline

Posts: 5004


Never whistle while you're pissing


View Profile WWW
« Reply #5 on: April 26, 2013, 01:31:13 PM »

Well, it's loading in the order it should- content first and then ad. Is it happening in any non IE browsers?
Logged

Mike Dunn
Executive Producer & Managing Editor, GamingTrend
MonkeyFinger
Gaming Trend Senior Member

Offline Offline

Posts: 3231



View Profile
« Reply #6 on: April 26, 2013, 01:36:57 PM »

I'm seeing the same behavior in Chrome.
Logged

-craig

PSx: MonkeyFinger
XBx: MonkeyPhinger
th'FOOL
Executive Producer and Editor-At-Large
Gaming Trend Senior Member

Offline Offline

Posts: 5004


Never whistle while you're pissing


View Profile WWW
« Reply #7 on: April 26, 2013, 01:48:19 PM »

So, I see it, but it happens so fast it doesn't really phase me. It's because the javascript loads after the page loads. Is it taking a long time for the page to load for you and then the jump occurs?
Logged

Mike Dunn
Executive Producer & Managing Editor, GamingTrend
CeeKay
Gaming Trend Staff
Gaming Trend Senior Member

Offline Offline

Posts: 71766


La-bibbida-bibba-dum! La-bibbida-bibba-do!


View Profile
« Reply #8 on: April 26, 2013, 06:03:15 PM »

now I'm getting this at the top of the page:

Quote
Context
-------

$_SERVER: Array
(
    [DOCUMENT_ROOT] => /home/gtroot/public_html
    [GATEWAY_INTERFACE] => CGI/1.1
    [HTTP_ACCEPT_ENCODING] => gzip
    [HTTP_CF_CIP_TAG] => 0
    [HTTP_CF_CONNECTING_IP] => 69.50.215.134
    [HTTP_CF_IPCOUNTRY] => US
    [HTTP_CF_RAY] => 6552f4570c00075
    [HTTP_CF_VISITOR] => {"scheme":"http"}
    [HTTP_CF_WAN_ENCODING] => 0
    [HTTP_CF_WAN_ID] => 0
    [HTTP_CONNECTION] => Keep-Alive
    [HTTP_HOST] => gamingtrend.com
    [HTTP_X_FORWARDED_FOR] => 69.50.215.134
    [HTTP_X_FORWARDED_PROTO] => http
    [PATH] => /bin:/usr/bin
    [QUERY_STRING] => r=71.79.65.38&h=gamingtrend.com&rf=http%3A%2F%2Fgamingtrend.com%2Fforums%2Fforum-and-site-feedback%2Fodd-ad-behaviour%2F&ua=Mozilla%2F5.0+%28Windows+NT+6.1%3B+WOW64%3B+rv%3A20.0%29+Gecko%2F20100101+Firefox%2F20.0&show_ad_group=1
    [REDIRECT_STATUS] => 200
    [REMOTE_ADDR] => 173.245.48.134
    [REMOTE_PORT] => 40955
    [REQUEST_METHOD] => GET
    [REQUEST_URI] => /mysimpleads/mysa_output.php?r=71.79.65.38&h=gamingtrend.com&rf=http%3A%2F%2Fgamingtrend.com%2Fforums%2Fforum-and-site-feedback%2Fodd-ad-behaviour%2F&ua=Mozilla%2F5.0+%28Windows+NT+6.1%3B+WOW64%3B+rv%3A20.0%29+Gecko%2F20100101+Firefox%2F20.0&show_ad_group=1
    [SCRIPT_FILENAME] => /home/gtroot/public_html/mysimpleads/mysa_output.php
    [SCRIPT_NAME] => /mysimpleads/mysa_output.php
    [SERVER_ADDR] => 69.50.215.134
    [SERVER_ADMIN] => [email protected]
    [SERVER_NAME] => gamingtrend.com
    [SERVER_PORT] => 80
    [SERVER_PROTOCOL] => HTTP/1.1
    [SERVER_SIGNATURE] => <address>Apache/2.2.22 (Unix) mod_ssl/2.2.22 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_bwlimited/1.4 Server at gamingtrend.com Port 80</address>
 
    [SERVER_SOFTWARE] => Apache/2.2.22 (Unix) mod_ssl/2.2.22 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_bwlimited/1.4
    [W3TC_ENC] => _gzip
    [PHP_SELF] => /mysimpleads/mysa_output.php
    [REQUEST_TIME] => 1366999353
    [argv] => Array
        (
           
  • => r=71.79.65.38&h=gamingtrend.com&rf=http%3A%2F%2Fgamingtrend.com%2Fforums%2Fforum-and-site-feedback%2Fodd-ad-behaviour%2F&ua=Mozilla%2F5.0
  • [1] => %28Windows
                [2] => NT
                [3] => 6.1%3B
                [4] => WOW64%3B
                [5] => rv%3A20.0%29
                [6] => Gecko%2F20100101
                [7] => Firefox%2F20.0&show_ad_group=1
            )
     
       
[argc] => 8
)

$_POST: Array
(
)

$_GET: Array
(
    [r] => 71.79.65.38
    [h] => gamingtrend.com
    [rf] => http://gamingtrend.com/forums/forum-and-site-feedback/odd-ad-behaviour/
    [ua] => Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:20.0) Gecko/20100101 Firefox/20.0
    [show_ad_group] => 1
)

$_FILES: Array
(
)

$_SESSION: {null}

$_COOKIE: Array
(
)

Warning
-------
{doc_root}/mysimpleads/mysa_output.php(13): show_ad_group('1')
{doc_root}/mysimpleads/mysimpleads.php(2): show_ad(-1, '1')
{doc_root}/mysimpleads/mysimpleads.php(2): wshuffle(Array)
{doc_root}/mysimpleads/mysimpleads.php(2): arsort(NULL)
[internal function]
arsort() expects parameter 1 to be array, null given

Warning
-------
{doc_root}/mysimpleads/mysa_output.php(13): show_ad_group('1')
{doc_root}/mysimpleads/mysimpleads.php(2): show_ad(-1, '1')
{doc_root}/mysimpleads/mysimpleads.php(2): wshuffle(Array)
{doc_root}/mysimpleads/mysimpleads.php(2)
Invalid argument supplied for foreach()

it's kinda purty.....
Logged

Because I can,
also because I don't care what you want.
XBL: OriginalCeeKay
Wii U: CeeKay
th'FOOL
Executive Producer and Editor-At-Large
Gaming Trend Senior Member

Offline Offline

Posts: 5004


Never whistle while you're pissing


View Profile WWW
« Reply #9 on: April 26, 2013, 07:03:26 PM »

We're having issues with our ad network at this time. looking into it.
Logged

Mike Dunn
Executive Producer & Managing Editor, GamingTrend
MonkeyFinger
Gaming Trend Senior Member

Offline Offline

Posts: 3231



View Profile
« Reply #10 on: April 27, 2013, 04:04:14 AM »

Quote from: th'FOOL on April 26, 2013, 01:48:19 PM

So, I see it, but it happens so fast it doesn't really phase me. It's because the javascript loads after the page loads. Is it taking a long time for the page to load for you and then the jump occurs?

Long time? No. It's just a beat, perhaps half a second at the most. But still plenty of time to see the page jump up and back down again. The odd thing is I don't recall seeing this before and I've been here since 2004. Has it been working like this for some time (redesign / code change / ??) and I've just noticed? Problem is it's one of those "now that it has been seen it cannot be unseen" things.  icon_confused

If that's just the way it is, that's fine.
Logged

-craig

PSx: MonkeyFinger
XBx: MonkeyPhinger
th'FOOL
Executive Producer and Editor-At-Large
Gaming Trend Senior Member

Offline Offline

Posts: 5004


Never whistle while you're pissing


View Profile WWW
« Reply #11 on: April 27, 2013, 04:25:06 PM »

I think the new ad script our network provided loads a little slower than previous ones. Not much we can do about it, I'm afraid.
Logged

Mike Dunn
Executive Producer & Managing Editor, GamingTrend
ATB
Gaming Trend Senior Member

Offline Offline

Posts: 15318


Thanks for everything, Ryan. 1979-2013


View Profile
« Reply #12 on: May 07, 2013, 04:51:39 PM »

I just started noticing this today.
Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.101 seconds with 49 queries. (Pretty URLs adds 0.018s, 2q)