http://gamingtrend.com
September 30, 2014, 07:03:49 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Pages won't refresh  (Read 496 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
kathode
Gaming Trend Senior Member

Offline Offline

Posts: 2469



View Profile
« on: September 06, 2012, 06:02:40 PM »

Anyone else seeing this at all?  Occasionally I'll make a post on a page and it won't show, even after multiple refreshes.  I was just in the kindle thread, went to make a post, and it told me CeeKay had made a post ahead of me.  I refreshed over and over but it won't show up.  I'm on Chrome.
Logged
CeeKay
Gaming Trend Staff
Gaming Trend Senior Member

Offline Offline

Posts: 71766


La-bibbida-bibba-dum! La-bibbida-bibba-do!


View Profile
« Reply #1 on: September 06, 2012, 06:08:04 PM »

definitely not seeing any post from you after:

Quote
'Kindle "Paperwhite"?  Don't think that's the name but that's how they're referring to it.

Touch-screen e-ink, higher contrast than current kindles, built-in adjustable light.  Take my money!
Logged

Because I can,
also because I don't care what you want.
XBL: OriginalCeeKay
Wii U: CeeKay
kathode
Gaming Trend Senior Member

Offline Offline

Posts: 2469



View Profile
« Reply #2 on: September 06, 2012, 06:48:03 PM »

I didn't make the post since it was the same one you just made.  It's weird.  I'll make a post and it will shoot me back to the page and won't show it.  If I make the post again, it says "Oh you already made this post."  Maybe just some weird browser cache thing.
Logged
Knightshade Dragon
Administrator
Gaming Trend Senior Member

Offline Offline

Posts: 21061



View Profile WWW
« Reply #3 on: September 08, 2012, 03:59:12 AM »

Wow, that is STRANGE.   Is it still occurring? 
Logged

Ron Burke
EiC, Director of Gaming Trend
Gamertag:
Gaming Trend
PS3 Tag: GamingTrend
kathode
Gaming Trend Senior Member

Offline Offline

Posts: 2469



View Profile
« Reply #4 on: September 08, 2012, 10:46:10 PM »

Yeah, every day after about 20-30 mins of browsing, the forum gets into an unusable state for me.  Basically like it's frozen in time.  It won't even let me log out, giving me some error message about my session missing or something.  Also the issue seems to persist across IE and Chrome.

It only seems to happen on my work PC, so I wonder if it's not something to do with our crazy Microsoft firewall stuff.  I really haven't had the time to look into it too deeply unfortunately.  At least it seems to only be me.
Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.057 seconds with 32 queries. (Pretty URLs adds 0.009s, 2q)