http://gamingtrend.com
April 19, 2014, 09:43:34 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Anyone seeing posting delays?  (Read 525 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Sarkus
Gaming Trend Senior Member

Offline Offline

Posts: 2593


View Profile
« on: September 01, 2011, 03:31:11 AM »

I've noticed lately that I sometimes see long delays between when I hit the "post" button on new posts or edits and when it completes the process.  While I could blame it on my internet connection, I've found I can easily load up another site in a different tab or even load of GT and post something else (like right now).  So what is going on with the delayed post?
Logged

Roger: And you should know, I have no genitals.
Syndey: That's alright.  I have both.

- American Dad
EngineNo9
Gaming Trend Senior Member

Offline Offline

Posts: 10649


I said good day, sir!


View Profile WWW
« Reply #1 on: September 03, 2011, 06:48:47 PM »

I just had some issues trying to make a post.  Three times in a row I tried to post and it just sat at 0% submitting and then eventually failed.
Logged

Sandwiches do fix everything.
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.066 seconds with 26 queries. (Pretty URLs adds 0.01s, 2q)