http://gamingtrend.com
November 27, 2014, 09:21:19 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Sacred 2 - Anyone had any luck running this in Windows 7?  (Read 565 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Gratch
Gaming Trend Senior Member

Offline Offline

Posts: 12566


GO UTES!!


View Profile
« on: September 05, 2011, 11:18:43 PM »

Been looking for a hack-n-slash, and decided to give S2 another shot.  However, it looks like this thing has major issues running in Windows 7.  I've tried all the fixes that have been recommended (switching to SP2 compatability, adding the "-skipopenal -nocpubinding" tags, running as administrator, etc.), yet it still stutters like crazy and crashes after about 5 minutes.

Just curious if anyone has been able to get it running.  Pissed if I just flushed $20 down the crapper.   icon_evil
Logged

Blackadar
Gaming Trend Senior Member

Offline Offline

Posts: 3458



View Profile
« Reply #1 on: September 06, 2011, 12:04:01 AM »

No problems at all running this with Win 7.  I don't have any suggestions for you because it just works...at least on my system.
Logged

Raise the bridge! I have an erection!
CeeKay
Gaming Trend Staff
Gaming Trend Senior Member

Offline Offline

Posts: 71766


La-bibbida-bibba-dum! La-bibbida-bibba-do!


View Profile
« Reply #2 on: September 06, 2011, 12:19:50 AM »

Quote from: Gratch on September 05, 2011, 11:18:43 PM

I've tried all the fixes that have been recommended (switching to SP2 compatability, adding the "-skipopenal -nocpubinding" tags, running as administrator, etc.), yet it still stutters like crazy and crashes after about 5 minutes.

I'd recommend putting an actual link in there so we can see what you've tried  Tongue  since said link doesn't work right now, have you tried any of this?
Logged

Because I can,
also because I don't care what you want.
XBL: OriginalCeeKay
Wii U: CeeKay
Gratch
Gaming Trend Senior Member

Offline Offline

Posts: 12566


GO UTES!!


View Profile
« Reply #3 on: September 06, 2011, 12:59:41 AM »

Quote from: CeeKay on September 06, 2011, 12:19:50 AM

Quote from: Gratch on September 05, 2011, 11:18:43 PM

I've tried all the fixes that have been recommended (switching to SP2 compatability, adding the "-skipopenal -nocpubinding" tags, running as administrator, etc.), yet it still stutters like crazy and crashes after about 5 minutes.

I'd recommend putting an actual link in there so we can see what you've tried  Tongue  since said link doesn't work right now, have you tried any of this?

Oops...that was the link I meant to include, and is all the stuff I've tried.
Logged

ANZAC
Gaming Trend Reader

Offline Offline

Posts: 299



View Profile
« Reply #4 on: September 06, 2011, 02:22:20 AM »

Runs fine here on Win 7 and even added the extra texture pack looks good.

Logged

Byte me
Gratch
Gaming Trend Senior Member

Offline Offline

Posts: 12566


GO UTES!!


View Profile
« Reply #5 on: September 06, 2011, 04:07:51 AM »

Seems very hit and miss.  Will try re-installing and see if that makes any difference (doubt it)
Logged

Razgon
Gaming Trend Senior Member

Offline Offline

Posts: 8300


The Truth is out there


View Profile
« Reply #6 on: September 06, 2011, 07:27:07 AM »

I seem to remember the official forums have some technical solutions for peoples issues that worked well for me
Logged

A new one
Cortilian
Gaming Trend Reader

Offline Offline

Posts: 110


View Profile
« Reply #7 on: September 06, 2011, 11:48:40 AM »

Works fine for me, no issues.  Win7/64 ATI 5850.
Logged
baelthazar
Gaming Trend Senior Member

Offline Offline

Posts: 1095



View Profile
« Reply #8 on: September 08, 2011, 08:43:57 PM »

Wouldn't even load up for me on Windows 7/64 with an nVidia GTX 560 Ti.
Logged
Alefroth
Gaming Trend Senior Member

Offline Offline

Posts: 692



View Profile
« Reply #9 on: September 09, 2011, 06:08:45 AM »

I had trouble getting it to work. No text in buttons, etc. Sorry I don't remember what I did, but I played it for 20 minutes and realized it just didn't hold up well and haven't played it again.

Ale
Logged
Warfran
Gaming Trend Reader

Offline Offline

Posts: 86


View Profile
« Reply #10 on: September 09, 2011, 06:14:09 AM »

FWIW, it runs fine on both my Windows 7 laptop and my Vista 64 desktop with the expansion installed also.
Logged
Gratch
Gaming Trend Senior Member

Offline Offline

Posts: 12566


GO UTES!!


View Profile
« Reply #11 on: September 09, 2011, 08:40:07 PM »

Well, at least I'm not the only one.  smile
Logged

Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.573 seconds with 47 queries. (Pretty URLs adds 0.199s, 2q)