http://gamingtrend.com
September 16, 2014, 11:27:57 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Bloodlines Video Question  (Read 816 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
CeeKay
Gaming Trend Staff
Gaming Trend Senior Member

Offline Offline

Posts: 71766


La-bibbida-bibba-dum! La-bibbida-bibba-do!


View Profile
« on: December 21, 2004, 08:54:53 PM »

I was curious about the video optionf for Vampire: Bloodlines.  All I get on the video page is the choice of resolutions and the check box for bump mapping.

Am I missing something?  Is there an option for AA or AF (or level of detail, etc etc)?
Logged

Because I can,
also because I don't care what you want.
XBL: OriginalCeeKay
Wii U: CeeKay
Turtle
Gaming Trend Senior Member

Offline Offline

Posts: 9360



View Profile WWW
« Reply #1 on: December 21, 2004, 10:52:03 PM »

Nope, that's all you get.

It wouldn't be so bad if it weren't for the fact that Bloodlines runs piss poorly compared to HL2, which has twice the detail.

However, Troika is using an older less optimized version of the source engine.
Logged
Cremator
Gaming Trend Reader

Offline Offline

Posts: 34



View Profile
« Reply #2 on: December 22, 2004, 03:21:20 PM »

AS a second snag, I have an nVidia card so there is the option to force AF/AA on a per game basis with their latest drivers. So I tried to up the AA to 2xQ and Bloodlines nearly turned into a slide show. I guess I'm saying you have to live with the jaggies... :cry:
Logged
Freezer-TPF-
Gaming Trend Senior Member

Offline Offline

Posts: 1372


First in war and peace, second in the NL East.


View Profile
« Reply #3 on: December 22, 2004, 03:44:12 PM »

Quote from: "Cremator"
AS a second snag, I have an nVidia card so there is the option to force AF/AA on a per game basis with their latest drivers. So I tried to up the AA to 2xQ and Bloodlines nearly turned into a slide show. I guess I'm saying you have to live with the jaggies... :cry:


Which card do you have?  It's a shame that Vampire doesn't have ingame AA and AF options like HL2 does.
Logged

Signature on file at the county clerk's office.
CeeKay
Gaming Trend Staff
Gaming Trend Senior Member

Offline Offline

Posts: 71766


La-bibbida-bibba-dum! La-bibbida-bibba-do!


View Profile
« Reply #4 on: December 22, 2004, 09:17:54 PM »

I was afraid of that.  Don't get me wrong, it's a great game, but they really should have waited to optimize it with a later build of the Source engine.
Logged

Because I can,
also because I don't care what you want.
XBL: OriginalCeeKay
Wii U: CeeKay
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.112 seconds with 33 queries. (Pretty URLs adds 0.051s, 2q)