http://gamingtrend.com
September 19, 2014, 08:08:37 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Age of Empires Online technical question?  (Read 1498 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
mirage775
Gaming Trend Senior Member

Offline Offline

Posts: 1387


More than Meets the Eye!


View Profile
« on: March 30, 2012, 01:31:14 AM »

I downloaded AOEO yesterday, along with the DLC's from Steam.  Went to play it about an hour ago and it sent me to the Windows Live log in screen and when I signed in, it asked for a product key?  I got the game from Steam and see nothing about a product key?  Anyone know what I need to do?  I'm tired and have looked for some answers with no luck yet...  Any help?  Thanks!
Logged

Xbox LIVE: Mirage775
Steam: Mirage775
wonderpug
Gaming Trend Senior Member

Offline Offline

Posts: 11383


hmm...


View Profile
« Reply #1 on: March 30, 2012, 01:40:20 AM »

When you are viewing the game's listing in Steam (but before you launch the game), do you see a link to "CD Key" on the right hand side?
Logged
mirage775
Gaming Trend Senior Member

Offline Offline

Posts: 1387


More than Meets the Eye!


View Profile
« Reply #2 on: March 30, 2012, 01:48:53 AM »

Quote from: wonderpug on March 30, 2012, 01:40:20 AM

When you are viewing the game's listing in Steam (but before you launch the game), do you see a link to "CD Key" on the right hand side?

Nope, nothing's there like that....  I've had other Steam games that have a key and have seen that on the library list....
Logged

Xbox LIVE: Mirage775
Steam: Mirage775
Isgrimnur
Gaming Trend Senior Member

Offline Offline

Posts: 8822



View Profile
« Reply #3 on: March 30, 2012, 02:42:17 AM »

http://forums.ageofempiresonline.com/forums/thread/187470.aspx
Logged

Hadron Smasher on 360; IsgrimnurTTU on PS3

I'd rather be watching hockey.
mirage775
Gaming Trend Senior Member

Offline Offline

Posts: 1387


More than Meets the Eye!


View Profile
« Reply #4 on: March 30, 2012, 12:10:55 PM »

Quote from: Isgrimnur on March 30, 2012, 02:42:17 AM


Yeah, I found that link last night, after I posted here, tried it, still won't work...  I'm gonna try some more crap today and see if I can manage to fix it...?
Logged

Xbox LIVE: Mirage775
Steam: Mirage775
mirage775
Gaming Trend Senior Member

Offline Offline

Posts: 1387


More than Meets the Eye!


View Profile
« Reply #5 on: March 30, 2012, 04:12:43 PM »

No clue what I did, but hit the shortcut this morning, and it went to GFWL sign in screen, (again), but this time, it updated GFWL and restarted my PC and after that, it played fine!  No cd keys entered or anything!  It still gave me all my DLC's from Steam as well!  I like it, it's a fun RTS!
Logged

Xbox LIVE: Mirage775
Steam: Mirage775
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.073 seconds with 35 queries. (Pretty URLs adds 0.012s, 2q)