http://gamingtrend.com
July 29, 2014, 12:37:52 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: 360 sound options  (Read 607 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Bullwinkle
Gaming Trend Staff
Gaming Trend Senior Member

Offline Offline

Posts: 15483


Watch me pull a rabbit outta my hat.


View Profile
« on: December 17, 2005, 02:36:39 PM »

I just got a 360 during the 5 minutes it was available on Amazon this week (and I'd say "Woohoo," but it caused all kinds of stress in my house - we worked it out, though).  I really wanted the option for an optical cable or at least digital for the sound (I had that for my old Xbox).  As of right now, I've removed the Gamecube sound to get it to work, but I don't want to live with that.  Is there a cable available somewhere that I haven't seen?
Logged

That's like blaming owls because I suck at making analogies.
Kevin Grey
Global Moderator
Gaming Trend Senior Member

Offline Offline

Posts: 13976


View Profile
« Reply #1 on: December 17, 2005, 02:46:43 PM »

There is an optical jack on the cables themselves (at least there is if you have the Premium system, no idea bout the Core cables).
Logged
coopasonic
Gaming Trend Senior Member

Offline Offline

Posts: 4121



View Profile WWW
« Reply #2 on: December 17, 2005, 04:32:18 PM »

The HD cable has an optical audio port on the piece that plugs into the back of the 360. I guess you can use the HD cable for non-HD to get that option if it isn't on the normal cable.
Logged

It was this moment that took the movie from being a little ho-hum to “holy shit, did that shark just eat a plane!?”
Bullwinkle
Gaming Trend Staff
Gaming Trend Senior Member

Offline Offline

Posts: 15483


Watch me pull a rabbit outta my hat.


View Profile
« Reply #3 on: December 18, 2005, 01:21:09 AM »

Actually, I have HD, so no worries there.  I guess I didn't see the optical slot.  I'll take a look tonight (got to see if I have a cable, I guess...)
Logged

That's like blaming owls because I suck at making analogies.
Booner
Gaming Trend Senior Member

Offline Offline

Posts: 1193


View Profile
« Reply #4 on: December 18, 2005, 02:36:59 AM »

Quote from: "Bullwinkle"
Actually, I have HD, so no worries there.  I guess I didn't see the optical slot.  I'll take a look tonight (got to see if I have a cable, I guess...)


The optical slot is on the 360 end of the cord, in the assembly that the HD/Standard switch is on.
Logged
Bullwinkle
Gaming Trend Staff
Gaming Trend Senior Member

Offline Offline

Posts: 15483


Watch me pull a rabbit outta my hat.


View Profile
« Reply #5 on: December 18, 2005, 06:39:54 PM »

I did find it, and I did have a cord.  Woohoo (there it is)!

Thanks for the help, gang!
Logged

That's like blaming owls because I suck at making analogies.
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.082 seconds with 34 queries. (Pretty URLs adds 0.015s, 2q)